Notícies:Ayuntamiento de Buñol

La Clandestilería gana el Premi Emprendeaventura Beniflà

17 dic 2019
S'ha tancat el programa Emprendeaventura Beniflà, iniciativa de la Diputació de València, a través de l'empresa pública Divalterra, desenvolupada en col·laboració amb els GAL Som Rurals, Gandia-Albufera, CEEI València i el suport del Ajuntament de Beniflà.

Aquesta iniciativa ha tingut com a finalitat secundar mitjançant un itinerari de tallers pràctics i tutories especialitzades el llançament de noves empreses en aquesta zona d'interior, capacitant als emprenedors portadors d'una idea de negoci en les diferents tècniques de gestió empresarial i en els coneixements necessaris per a llançar amb èxit una nova empresa.  

Aquesta edició ha finalitzat amb la presentació dels projectes participants a la fase de concurs. Representants dels Grups d'Acció Local i del CEEI València van constituir el comité a aquest efecte i van resoldre atorgar el reconeixement al Millor Projecte Empresarial a la Clandestilería, pel seu projecte emmarcat dins de l'agroindústria i els licors. Així mateix, l'empresa Estalvi Àgil va rebre un accèssit en aquesta mateixa categoria.